Ikke den mest populære...

Er det en ting jeg er sikker på er det at jeg ikke er den mest populære kunden på Dale bruk. Der kommer det folk og laster det de skal ha på bilen/hengeren, går inn, betaler for det og drar igjen.

Jeg har med en liste. Ikke vet jeg helt hva som står på den og ikke vet jeg hva det er jeg leser opp. Som regel er det så mye at jeg må ha henger. Ikke kan jeg rygge med henger, ikke kan jeg løfte heller. Det vil si at de må trille hengeren inn på lageret, laste på alt materialet alene og så klart feste det. Mens jeg sitter og ser på.

I går hadde jeg med en lang liste, jeg begynte å lese opp det jeg skulle ha. Men endte med å bare gi lista til han bak kassa. Det pøsregnet og så klart lå nesten alt jeg skulle ha ute. 20 minutt sto vi ute i regnet, mens han som jobbet der lasset opp. I tillegg skulle jeg ha noe tørt materiale, siden det regnet måtte han pakke det inn. Når han var ferdig å lasse på spurte han om jeg kunne å feste selv (tipper det var med håp om å slippe å hjelpe meg mer). MEN det kan såklart ikke jeg, så da gikk det enda 5 minutter før han var ferdig med å hjelpe meg. Hengeren stod fortsatt ute, så han ble litt ekstra våt. Tror ikke han kommer til å storme frem for å hjelpe meg neste gang :) Det står i hvert fall ikke på servicen hos de :)

 

Ellers fortsetter arbeidet inne, men det er ikke så veldig mye å vise frem. Det går mye i lekting for å gjøre klart til det elektriske og å legge på veggplater. Ellers har vi revet veggen mellom stue og kjøkken og skal ha det åpent der.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vårt nye hjem :)

Vårt nye hjem :)

57, Oslo

Her dokumenterer vi oppussingen av vårt nye hjem. Et hus som ligger på Lyngstad og er fra 1954.

Kategorier

Arkiv

hits