En liten oppdatering..

Det er lite oppdateringer på bloggen om dagen. Sommerferien er over, men H er i huset om kveldene og jobber. Nå er nesten alt lektet opp, og klart til elektrikeren. Rørleggerene har også startet med å legge opp nye rør til 1. etg og opp til det nye badet i 2. etg. Vi har også handlet endel, og alt badeinteriøret har kommet. Så det begynner  å bli fullt i huset. Vi har blant annet kjøpt glava, parkett og mdf-plater. Her om dagen ble det båret inn 134 mdf-plater, de veier litt så det tok sin tid :) Men vi har jo i hvert fall noe å legge på veggene når elektrikeren har gjort seg ferdig :)

Her kommer et bilderas fra huset.

Lektingen: Stua er arbeidsrommet. Her har vi revet klesskapet mellom tv-stua og soverrommet. Døren blir flyttet fra midt på veggen til nærmere veggen.


Snart blir tapetene borte.. 

Parketten vi har valgt til stua og kjøkkenet:

Laminaten vi skal ha i vindfanget/gangen:

Slik så hullet opp til loftet ut før:

Nå har det bltt skjært ut et mye større hull, klart til å få trappa på plass:Plutselig ble det endringer med denne veggen også:
Veggen ble fjernet fordi den var så skjev. Gulvet under var veldig stygt, så vi skal sette opp ny vegg. Sikringsskapet kan vi bestemme selv hvor vi vil ha, men vi tror vi vil ha det på denne veggen. Da blir det midt i huset, og lett tilgjengelig.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vårt nye hjem :)

Vårt nye hjem :)

57, Oslo

Her dokumenterer vi oppussingen av vårt nye hjem. Et hus som ligger på Lyngstad og er fra 1954.

Kategorier

Arkiv

hits